Wit gelakte metalen ring

10 Metalen ringen wit 12cm / MGZ-Z-39 (

045629
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Ring ijzerdraad 3mm * verzending uitsluitend als pakketpost * Alleen verkrijgbaar via de webshop

Wit gelakte metalen ring
RAY 25-059-00(10) Metalen (ijzeren) ring voor tal van toepassing gemaakt van 3mm dik rond ijzerdraad Groep: Hobbymaterialen/Metalen ringen

Metalenringen

Deze metalenringen worden voor heel veel doeleinden gebruikt, o.a. voor  het opspannen van borduurwerkjes, raamhangers, kransen en natuurlijk dromenvangers. 

De ringen zijn gemaakt van rond ijzerdraad wat is gepuntlast. Omdat de ringen bedoeld zijn voor hobby doeleinden is de maatvoering niet op de millimeter nauwkeurig.

Doordat we deze ringen in grote aantallen laten produceren kunnen we ze tegen groothandels prijzen aanbieden.

Dat wil niet zeggen dat u grote aantallen moet bestellen.... tot 50cm zijn de ringen per stuk te bestellen vanaf 50 cm verkopen we ze alleen per bundeltje van 10  i.v.m. het verzenden. Uiteraard zijn deze ringen wel los verkrijgbaar in onze winkel in Goes.

Voor de grootverbruikers of wederverkopers hebben we  naast  de voordelige bundels van 10 stuks ook zeer voordelige grootverpakkingen van 100 stuks.

We hebben ringen met een diameter van 8 tot 100cm , hoe groter de diameter van de ring hoe dikker de draad dikte zo worden de kleine ringen gemaakt van 3mm dik ijzerdraad de grotere van 4mm of zelfs 5mm.

Indien u een afwijkend formaat ring wenst te bestellen dan is dit mogelijk (minimum afname 500 stuks) mail ons voor een vrijblijvende offerte en levertijd.

Ringen met een doorsnede van 80cm en meer worden verzonden via DHL de verzendkosten van dit formaat is ook aanzienlijk hoger ! Deze ringen worden uitsluitend verzonden binnen Nederland.